av Lene Olszeth sist endret 2023-01-17T14:27:55+01:00
Det er vinter og kaldt i skogen, og heldig er den som finner et sted å bo. Det gjør Pilemus Silkehår som finner skinnvotten.
Lørdag 11. mars 11:00
Landås bibliotek, Nattlandsveien 76A

Ine Lavik
Så kommer Friskefrosk, Haremann, Revemor, Ulven, Villsvinet og Bamsefar og banker på. En etter en får de alle plass i den varme votten. Musikk fra landet de kommer fra klinger ut i den nattemørke skogen, toner fra Norge, Sri Lanka, Polen, Sverige, Pakistan, Vietnam og Russland. Alle får plass, selv om det knaker i sømmene.
Forestillingen er inspirert av et ukrainsk eventyr. Det samme eventyret var også til inspirasjon for Alf Prøysens da han gjendiktet det i boka Skinnvotten. Skuespiller Duc Mai-The spiller alle rollene med stor innlevelse og byr på fortellerteater på sitt beste.

Fortellerteater på Landås bibliotek, fra 5 år.

Skinnvotten: Fortellerteater på Landås bibliotek

• Lørdag 11. mars
  • Landås bibliotek, Nattlandsveien 76A

Fortellerteater på Landås bibliotek, fra 5 år.