av Lene Olszeth sist endret 2022-11-10T16:06:50+01:00
Kom på BibLab etter skoletid, så kan du designe og trykke din egen t-skjorte!
Torsdag 10. november 14:00
Sletten Biblab, Sletten senter

Ine Lavik
Trykkeriet hjelper barna med å lage sjablonger og trykke t-skjorter eller annet tøy med silketrykk-rammer. Vi bruker tekstilfarger som etter varmebehandling holder godt til hverdagsbruk. Kurset passer godt mennesker i alderen 8-13 år.
Her er det gode muligheter til å friske opp tøy du er lei av, som t-skjorter, handlenett eller kjøkkenhåndklær. Ta med deg det du ønsker å fornye til Sletten BibLab 10. november mellom klokken 14.00 og 18.00.
Økonomisk, bærekraftig, og ikke minst: Gøy!

OM TRYKKERIET:
Trykkeriet - Senter for Samtidsgrafikk, er et ikke-kommersielt kultursenter som driver med produksjon og formidling av grafisk kunst. Senteret har vært i drift siden høsten 2010. Nedslagsfeltet er alt fra undervisning for barn, amatører og voksne, til profesjonell kunstproduksjon med norske og internasjonale kunstnere. Trykkeriet mottar årlig driftstøtte fra Bergen Kommune og Norsk Kulturråd.
Trykkeriet har lang erfaring med å gjøre kurs og opplegg for barn og ungdom. Vi har utviklet flere ulike tilbud med utgangspunkt i grafiske teknikker, blant dem er trykk på t-skjorter, eller andre tekstiler.

Trykk din egen t-skjorte på Sletten BibLab

Kom på BibLab etter skoletid, så kan du designe og trykke din egen t-skjorte!

• Torsdag 10. november
  • Sletten Biblab, Sletten senter
Økonomisk, bærekraftig, og ikke minst: Gøy!

OM TRYKKERIET: