av Trine Dale sist endret 2022-10-12T09:28:45+01:00
Se opp for supervulkaner som eksploderer og meteorer som styrter. Møt monsterøgler så store som busser, hårete mammuter med store støttenner og ikke minst digre dinosaurer.
Lørdag 22. oktober 11:00
Åsane bibliotek

Reidar Müller og Sigbjørn Lilleeng har laget boka Supervulkaner og digre dinosaurer – den kjempestore boka om Norges kjempelange forhistorie. Nå kommer de til biblioteket for å ta oss med på en oppdagelsesreise i Norges enestående forhistorie.

Reidar Müller er geolog og en erfaren formidler av Norges forhistorie. I boka forteller han om alt som er spennende å vite om hvordan landet ble til, og tegneserieskaper Sigbjørn Lilleeng har laget masser av bilder til!

Passer for alle over 4 år som er interessert i dinosaurer og vulkaner.

For å være sikker på å få plass kan du melde deg/dere på i forkant. Påmelding her:

Familielørdag: Lær om supervulkaner og digre dinosaurer!

• Lørdag 22. oktober
  • Åsane bibliotek

Passer for alle over 4 år som er interessert i dinosaurer og vulkaner.