av Helle Ulrikke Fjelldal sist endret 2024-01-02T10:18:53+01:00
Bli med på Hoppers actionfylte eventyr!
Lørdag 6. januar 11:00
Åsane bibliotek, Åsane kulturhus, Multisalen

Vår unge helt, født halv kylling og halvt hare, en merkelig karakter fra spissen av de lange ørene og helt ut til kyllingtærne. Fordi han er annerledes ivrer han litt ekstra etter å passe inn og føle seg elsket. Og han er besatt av eventyr, til tross for at han er skikkelig klossete. Han er kanskje en usannsynlig helt, men ingenting kan stoppe denne drømmeren i jakten på mørkets hamster.

Filmen er basert på en serie grafiske romaner kalt «Chickenhare» av Chris Grine.

Passer fra 6 år.
Filmen varer i 1 time og 31 minutter.

Arrangementet er gratis, og det er ikke påmelding.
Filmen vil bli vist i Multisalen på Åsane kulturhus. OBS! Det er dessverre ikke lov til å ta med mat og drikke inn i salen.

Barnekino: Hopper - Jakten på mørkets hamster

Bli med på Hoppers actionfylte eventyr!

• Lørdag 6. januar
  • Åsane bibliotek, Åsane kulturhus, Multisalen

Passer fra 6 år.
Filmen varer i 1 time og 31 minutter.

Arrangementet er gratis, og det er ikke påmelding.