av Trine Dale sist endret 2023-01-24T11:46:38+01:00
Familien Wishbone er egentlig en helt vanlig familie, men av og til når farer truer, kan de forvandle seg for å få evner de trenger for å ordne opp.
Lørdag 18. februar 11:00
Åsane bibliotek, Multisalen

Monsterfamilien, bestående av en vampyr, Frankensteins monster, en mumie og en varulv og godt hjulpet av sine tre kjæledyrflaggermus, må frigjøre to venner fra klørne på monsterjegeren Mila Starr. På veien møter de nye uhyrlige bekjentskaper, og til slutt kommer de til erkjennelsen av at ingen familier er perfekte. Selv de med feil fortjener å være lykkelige.

Filmen blir vist i Multisalen i Åsane kulturhus.
Obs! Det er dessverre ikke tillatt å ha med mat og drikke inn i salen.

Aldersgrense: 6 år
Varighet: 1 time og 43 minutter

Barnekino: Monsterfamilien – Ingen er perfekte

• Lørdag 18. februar
  • Åsane bibliotek, Multisalen

Filmen blir vist i Multisalen i Åsane kulturhus.
Obs! Det er dessverre ikke tillatt å ha med mat og drikke inn i salen.

Aldersgrense: 6 år
Varighet: 1 time og 43 minutter