av Janette Karin Kolbrek sist endret 2022-10-05T13:15:33+01:00
Dice goblin treff!
Mandag 21. november 16:00
Åsane bibliotek

Er du nysgjerrig på hva D&D er og hvordan det fungerer? Da er Åsane bibliotek stedet for deg i november. Hver mandag kveld tar vi for oss et tema innen rollespillverdenen. Terninger er en stor del av rollespill og denne tredje kvelden skal vi se på disse små mangesidete godbitene, og ikke minst diskutere stort og smått inne rollespill.

Ta med terninger! Og ta gjerne med bøker, miniatyrer og andre relevante rollespillting.

Oppmøte på Klubben, Åsane kulturhus.

Påmelding.

Dungeons & Dragons på Åsane bibliotek

Dice goblin treff!

• Mandag 21. november
  • Åsane bibliotek

Oppmøte på Klubben, Åsane kulturhus.

Påmelding.