av Trine Dale sist endret 2020-09-23T10:03:01+02:00
Vegard Markhus kjem på besøk med biletboka Ei kjedeleg bok. Men kjedeleg blir det ikkje, det er nemleg alltid moro når Vegard les og teiknar.
Lørdag 26. september 11:00
Åsane bibliotek

PÅMELDING

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere på bibliotekets arrangement være påmeldt (følg linken over).
Det er mulig å legge til flere deltagere (f.eks deg + dine barn), men en voksen ansvarlig deltager må registrere navn, e-post og telefonnummer.

Begrenset antall plasser.

Guten som er hovudpersonsynest at boka han er med i er kjedeleg. Han vil ut! Han vil over i ei spennande bok. Ei med fargar i. Han bestemmer seg for å rømme frå den kjedelege boka!

Ca 30 min. | 4+ |

Familielørdag: Ei kjedeleg bok? Møt forfattar og illustratør Vegard Markhus