av Trine Dale sist endret 2020-09-23T14:11:57+02:00
Geitekillingen som kunne telle til ti er en av Alf Prøysens mest kjente og kjære fortellinger for barn.
Lørdag 14. november 11:00
Åsane bibliotek

Forestillingen fremføres som musikalsk fortellerteater, og kommuniserer direkte med publikum gjennom en berg- og dalbane av fysiske ablegøyer, verbale blomster og matematiske krumspring. Klarer vår helt å telle til ti der han roter seg ut på landet, eller må publikum komme ham til unnsetning? En forestilling med masse humor om det å være annerledes og om å kjempe for egne ideer.

Regi, dramatisering og musikk: Peder Opstad (Teater Grimsborken), fremføring: Sveinung Oppegaard, produsert av: Teater Grimsborken, arrangør: Unge Viken Teater, foto: Nils-Petter Aaland, illustrasjoner: Mari Watn.

Fra 3 år, ca. 30 minutter.

PÅMELDING

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere på bibliotekets arrangement være påmeldt (følg linken over).
Det er mulig å legge til flere deltagere (f.eks deg + dine barn), men en voksen ansvarlig deltager må registrere navn, e-post og telefonnummer.

Familielørdag: Geitekillingen som kunne telle til ti- Musikalsk fortellerteater

• Lørdag 14. november
  • Åsane bibliotek

Fra 3 år, ca. 30 minutter.

PÅMELDING