av Trine Dale sist endret 2020-09-23T14:11:27+02:00
Har du høyrt om Zara og dei? Bjørn Sortland les og fortel om den vesle Zombie-familien. Han viser òg animasjonsfilmen Gorillahjerne til middag som er basert på den første boka om Zara.
Lørdag 31. oktober 11:00
Åsane bibliotek

Zara og dei

Vi veit ikkje så mykje om Zara og dei. Men Zara og dei blør visst forferdeleg mykje naseblod. Og Zara og dei stel visst både gryter og barn frå andre folk. Dessutan bur Zara og dei i campingvogn. Og kva et eigentleg Zara og dei til middag? Heilt sikkert noko skikkeleg nifst.

Passer for barn mellom 5-11 år.

Opplegget varer i ca. 30 min.

PÅMELDING

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere på bibliotekets arrangement være påmeldt (følg linken over).
Det er mulig å legge til flere deltagere (f.eks deg + dine barn), men en voksen ansvarlig deltager må registrere navn, e-post og telefonnummer.

Familielørdag: Møt zombiefamilien Zara og dei - forfattermøte og film

• Lørdag 31. oktober
  • Åsane bibliotek

Zara og dei

Passer for barn mellom 5-11 år.

Opplegget varer i ca. 30 min.

PÅMELDING