av Trine Dale sist endret 2022-08-24T11:29:00+02:00
Velkommen til en eventyrlig forestilling om førjulstid med nøtter, nisser og en lur rev!
Lørdag 10. desember 11:00
Åsane bibliotek

Askeladden har mye å gjøre før jul, og det blir ikke mindre av at Mikkel rev lusker rundt og vil ha tak i spekeskinke som henger inne på veggen. Fjøsnissen lurer på hvorfor Askeladden ikke har satt julegrøten på låvebrua til ham i år, og hva med julenissen, kommer han i år? En morsom og varm forestilling med sang og musikk.

Med Askeladden friteater

Passer for hele familien. Varighet ca 35 minutter.

For å være sikker på å få plass kan du melde deg/dere på i forkant. Påmelding her:

Familielørdag: Askeladdens jul - teater

• Lørdag 10. desember
  • Åsane bibliotek

Med Askeladden friteater

Passer for hele familien. Varighet ca 35 minutter.