av Trine Dale sist endret 2022-08-23T09:10:30+02:00
I boka Tøffe maskiner lar Line Halsnes oss bli kjent med de sju tøffeste maskinene samlet mellom to permer; traktor, gravemaskin, dumper, hjullaster, bulldoser, skurtresker og hogstmaskin.
Lørdag 17. september 11:00
Åsane bibliotek

Hva er din favoritt? Line kommer til biblioteket og viser frem illustrasjonene i storformat, der maskinene er tegnet detaljert og riktig. Du får vite hva de kan brukes til, hvordan de ser ut inni og hvordan du mekker på dem. Line skal også tegne. Hun har faktisk en hel verktøykasse full av tegnesaker, og den lengste papirrullen du har sett.

Forestillingen passer for barn og voksne i gravemaskinalder.

For å være sikker på å få plass kan du melde deg/dere på i forkant. Påmelding her:

Familielørdag: Lær om tøffe maskiner med Line Halsnes

• Lørdag 17. september
  • Åsane bibliotek

Forestillingen passer for barn og voksne i gravemaskinalder.