av Therese Pedersen sist endret 2020-10-28T14:21:16+01:00
Torsdag 5. november 13:00
Åsane bibliotek

På grunn av smittevernhensyn og begrenset plass må alle deltakere registreres på forhånd: Påmelding

Dette er ikke en bok om barneoppdragelse. Dette er ikke en bok om barn. Dette er en bok om å være et menneske i den helt normale unntakstilstanden småbarnsforelder.

Kristin Storrusten, Heidi Bøhagen og Therese G. Eide har kvesset macheten og temmet jungelen av tips, triks og formaninger skrevet til småbarnsforeldre, slik at du skal slippe. Det vet de nemlig at du ikke har tid til. De vet også at noen ganger trenger man bare trøst og fellesskap og en påminnelse om at alle andre også sliter.

Kort oppsummert er bokens budskap: Du er ikke alene. Du er god nok. Egenomsorg er sentralt for et godt foreldreskap (og i livet for øvrig). Humor og alvor, tekst og tegning går hånd i hånd i denne vittige og tenksomme boken som er for alle med små barn i livene sine, enten de er foreldre eller besteforeldre.

Velkommen til foredrag med forfatter Heidi Bøhagen!

Litterær lunsj: Feltnotater fra småbarnslivet

• Torsdag 5. november
  • Åsane bibliotek

Velkommen til foredrag med forfatter Heidi Bøhagen!