Glemt passord?   Registrer deg her.
av Therese Pedersen sist endret 2020-09-08T13:22:18+02:00
Nina Lykke kommer til litterær lunsj i Åsanes nye bibliotek for å fortelle om sin nyeste roman «Full spredning».
Onsdag 21. oktober 13:00
Åsane bibliotek

Velkommen til lunsjforedrag med Nina Lykke.

Påmelding:

På grunn av krav til eventuell smittesporing, må alle deltakere på bibliotekets arrangement være påmeldt.

Med sin særegne, boblende satire tar Nina Lykke samfunnet på kornet. Mange fikk øynene opp for henne etter boken «Nei og atter nei», og hennes nyeste bok «Full spredning» fikk en høst med strålende anmeldelser og begeistrede lesere.

I «Full spredning» har Elin flyttet inn på legekontoret sitt, hvor pasientene kommer strømmende dagen lang med alle sine skavanker og lidelser. I to tiår har Elin vært fastlege. Minst like lenge har hun vært gift med Aksel. Men før Aksel fantes Bjørn, som plutselig dukket opp på Facebook, og som har snudd opp ned på alt. Elin vet at noe må løsne, men foreløpig sitter hun fast på kontoret, i en slags tilstand av katatoni. I kroken står plastskjelettet Tore og ler av henne. Og hjemme i rekkehuset sitter Aksel og raser – med mindre han har lagt seg til med den fraskilte nabovenninnen Gro.

«Full spredning» er en roman om selvinnsiktens forbannelser og fornektelsens velsignelser. Med denne boken flytter Nina Lykke grensene for hva en legeroman kan være.

Forfatteren vil i lunsjforedraget fortelle om sine bøker og om det å være forfatter.

Litterær lunsj med Nina Lykke

• Onsdag 21. oktober
  • Åsane bibliotek

Velkommen til lunsjforedrag med Nina Lykke.

Påmelding: