av Trine Dale — sist endret 2022-03-17T11:18:43+02:00
Forestillingen er inspirert av et ukrainsk eventyr som også inspirerte Alf Prøysens Skinnvotten.
Lørdag 19. mars 11:00
Åsane bibliotek

Det er vinter og kaldt i skogen, og heldig er den som finner et sted å bo. Det gjør Pilemus Silkehår som finner skinnvotten. Så kommer Friskefrosk, Haremann, Revemor, Ulven, Villsvinet og Bamsefar og banker på. En etter en får de alle plass i den varme votten. Musikk fra landet de kommer fra klinger ut i den nattemørke skogen, toner fra Norge, Sri Lanka, Polen, Sverige, Pakistan, Vietnam og Russland. Alle får plass, selv om det knaker i sømmene.

Forestillingen er inspirert av et ukrainsk eventyr som også inspirerte for Alf Prøysens Skinnvotten. Duc Mai-The spiller alle rollene med stor innlevelse og byr på fortellerteater på sitt beste. Duc er utdannet ved Teaterhøgskolen og har vært ansatt ved flere av landet største scene.

Varighet: 30 minutter. Passer for barn og unge fra 5 år.

Påmelding.

For å være sikker på å få plass må du melde deg/dere på i forkant. Påmelding her.

Skinnvotten - fortellerteater med Duc Mai-The

• Lørdag 19. mars
  • Åsane bibliotek

Varighet: 30 minutter. Passer for barn og unge fra 5 år.

Påmelding.