av anders — sist endret 2022-03-25T11:52:48+02:00
Damer og herrer, gutter og jenter, troll og prinsesser. Bli med inn i eventyrenes magiske verden, med historier om heltemot, hjertelag, kløkt, underlige vesener, skumle skapninger, prinsesser, troll og folkekjære skatter.
Lørdag 26. mars 14:00
Fana bibliotek

Påmelding.

Billetter (gratis) hentes på biblioteket før forestillingen begynner.

Tre utøvere, to kvinner og en mann, ruller ut et teppe og spiller ut eventyr fra Norge og verden. Med enkle grep skapes verdener ut av «ingenting». En teaterforestilling med eventyr for store og små barn fra 4 -100 år!

Teater Joker har vunnet en rekke priser for sine forestillinger.

Medvirkende: Idé og Regi: Irene Lecomte, Skuespillere: Guri Glans, Haakon Strøm, Kari Ramnefjell, Produsent: Kari Ramnefjell.

Ca. 40 minutter.

Fra 4 – 100 år.

Det var en gang det ble et nå - Teater Joker

• Lørdag 26. mars
  • Fana bibliotek

Påmelding.

Billetter (gratis) hentes på biblioteket før forestillingen begynner.

Teater Joker har vunnet en rekke priser for sine forestillinger.

Ca. 40 minutter.

Fra 4 – 100 år.