av Therese Pedersen sist endret 2022-03-08T16:45:51+02:00
Åsane folkehøgskole ønsker velkommen til konsert på Fana og Ytrebygda bydelsbibliotek!
Mandag 21. mars 10:15
Fana bibliotek

Vi skal spille og synge noen kjente og kjære låter, som "Don't stop believing", "The lion sleeps tonight", "I want it that way" og "Hjerteknuser".

Siden verden har vært gjennom alle disse nedstengningsperioder, har vi aldri gitt opp håpet om at vi skulle komme tilbake til en slags "normal hverdag" igjen, også i musikkverden.

Vi velger derfor å kalle konserten DON'T STOP BELIEVING!

Vi gleder oss til konserten!

Hilsen Musikk og vokallinjen på Åsane folkehøgskole.

Don't stop believing! - Konsert for unge og voksne utviklingshemmede

• Mandag 21. mars
  • Fana bibliotek

Vi velger derfor å kalle konserten DON'T STOP BELIEVING!

Vi gleder oss til konserten!

Hilsen Musikk og vokallinjen på Åsane folkehøgskole.