av Therese Pedersen sist endret 2021-10-27T22:34:11+01:00
Har du høyrt om Zara og dei?
Lørdag 30. oktober 13:30
Fana bibliotek, Salen

Bjørn Sortland kjem og fortel om den vesle Zombie-familien. Han viser og animasjons-filmane Gorillahjerne til middag og Misse-konkurransen som er basert på bøkene om Zara og familien hennar.

Vi veit ikkje så mykje om Zara og dei. Men Zara og dei blør visst forferdeleg mykje naseblod. Og Zara og dei stel visst både gryter og barn frå andre folk. Dessutan bur Zara og dei i campingvogn. Og kva et eigentleg Zara og dei til middag? Heilt sikkert noko skikkeleg nifst.

Billettar kan du hente på Fana bibliotek før førestillinga starter.

Opplesing og film | ca. 40 min | Frå 5-11 år |

Familielaurdag: Zara og dei - Bjørn Sortland

Har du høyrt om Zara og dei?

• Lørdag 30. oktober
  • Fana bibliotek, Salen

Billettar kan du hente på Fana bibliotek før førestillinga starter.

Opplesing og film | ca. 40 min | Frå 5-11 år |