av Anders Iden sist endret 2021-11-15T15:05:21+01:00
Har du lyst til å bli kjent med lemenet? Når det er lemenår myldrer det av illsinte lemen i fjellet. Men plutselig er alle borte, og det kan ta flere år før du ser et lemen igjen. Hvorfor er det slik?
Lørdag 20. november 13:30
Fana bibliotek

Illustratør og formidler Inger Lise Belsvik forteller om det forunderlige lemenet, og hvordan det er viktig for alt livet i fjellet. Etterpå kan du få fargelegge og lage din egen lemenmaske.

For barn 4-8 år.

OBS! Billetter hentes i skranken før arrangementet.

Familielørdag: Bli kjent med lemenet - fjellets hjerte

• Lørdag 20. november
  • Fana bibliotek

For barn 4-8 år.

OBS! Billetter hentes i skranken før arrangementet.