av Pia Møller Johansen sist endret 2021-03-24T15:14:22+02:00
Camilla Kuhn skriver noen av de aller morsomste bøkene for barn og er en herlig formidler.
Lørdag 10. april 13:00
Fana bibliotek

Pia Fjeld Møller Johansen

Hun kommer på besøk med to fortellinger om uheldige ting som kan skje når man skal hjelpe dyr som er i knipe: Egil og pappa treffer elgen og Jon og Flua. Det er nemlig ikke bare, bare å hjelpe verken fluer eller elger!

Passer fra 4 år, ca. 30 minutter.

NB: Begrenset antall plasser. Antall tilgjengelige plasser kan endre seg i takt med koronasituasjonen.

PÅMELDING HER: https://bergenkommune.pameldingssystem.no/camillakuhn

På grunn av koronasituasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere på bibliotekets arrangement registreres med kontaktinfo. Det er mulig å legge til flere deltagere under "Legg til flere" (f.eks deg + dine barn), men en voksen ansvarlig deltager må registrere navn, e-post og telefonnummer. Skriv gjerne inn en melding om hvem som er i samme husstand, da kan vi plassere dere sammen. Arrangementet er kun for innbyggere i Bergen kommune.

AVLYST - Familielørdag: Elleville dyrehistorier med Camilla Kuhn

• Lørdag 10. april
  • Fana bibliotek

Passer fra 4 år, ca. 30 minutter.

PÅMELDING HER: https://bergenkommune.pameldingssystem.no/camillakuhn