av Marius Gustavsen Paulsen sist endret 2023-01-17T15:15:24+01:00
Forfatter Rolf Magne G. Andersen lærer oss å lage lydkulisser, så vi sammen kan lage en skikkelig gøyal høytlesning!
Lørdag 25. februar 11:00
Fana bibliotek, salen

Anne Wang- Andersen

Kokosbananas er en helsprø liten oppfinner som bor i den koselige bygda Nøttvik med familien sin Mamma Banana, Pappa Kokos og lillesøsteren Baby Koko. Kjent for mange som barnepodkast-serie i NRK og lydbok.

Passer for barn fra 4 år.

For andre henvendelser: Kontakt

NB: Gratisbilletter hentes i skranken før forestilling.

Familielørdag: Kokosbananas- "Live" Lydbok (NB: Gratisbilletter hentes i skranken før forestilling)

• Lørdag 25. februar
  • Fana bibliotek, salen

Passer for barn fra 4 år.

For andre henvendelser: Kontakt

NB: Gratisbilletter hentes i skranken før forestilling.