av Therese Pedersen sist endret 2021-10-01T13:48:37+02:00
Kjenner du Rot og Bjørne? Rot og Bjørne er bestevenner, selv om de er helt ulike. Mens Rot er utålmodig, ivrig og full av ideer, er Bjørne ettertenksom, nøye og opptatt av å følge reglene. Da er det ikke alltid så lett å være enige.
Lørdag 9. oktober 13:00
Fana bibliotek, Salen

Hege Østmo-Sæter Olsnes er forfatter og teaterpedagog fra Sotra. Hun både skriver og illustrerer de sjarmerende bøkene i serien om Rot og Bjørne.

Cirka 30. min | Passer for barn fra 3 og oppover.

Familielørdag: Rot og Bjørne - To veldig ulike venner

• Lørdag 9. oktober
  • Fana bibliotek, Salen

Cirka 30. min | Passer for barn fra 3 og oppover.