av Marius Gustavsen Paulsen sist endret 2024-01-12T15:18:43+01:00
"Palestina. Israels ran, vårt svik" er den store historien om årene fra 1948, da Israel kom på kartet, frem til i dag. Velkommen til forfattersamtale på biblioteket med Odd Karsten Tveit!
Torsdag 18. januar 13:00
Fana bibliotek, salen
Boka byr på ny kunnskap og avslørende beretninger om Israels okkupasjon og kolonisering av Palestina. Den er delt i åtte historiske epoker, der de første fire tar oss frem til krigen i Gaza i 2009, mens de siste fire er viet tiden 2009-2023.
Boka har mange nye avsløringer takket være Tveits unike intervjuer av forskere og journalister – en rekke av dem israelere. Tveit har også møtt israelske offiserer, diplomater, politikere og menneskerettighetsaktivister.
Gjennom årene som journalist har Tveit bygget opp et bibliotek av egne, samtidige notater. Mer enn i tidligere bøker møter vi her en forteller som våger mer, og som er nådeløs i gjennomgangen av norsk og vestlig unnfallenhet i konflikten.

Møt Odd Karstein Tveit til samtale med leder på Fana bibliotek Hans Eirik Systad Tyssen.

Velkommen!

Forfattersamtale med Odd Karsten Tveit