Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Pia Møller Johansen last modified 2018-07-12T11:05:51+00:00
Lørdag 6. oktober gjør vi biblioteket om til et FUN PALACE, og fyller alle kriker og kroker med morsomme og lærerike aktiviteter.
Lørdag 6. oktober 10:00
Fana bibliotek
Tema for dagen er skog, og det vil være synlig på mange ulike måter. Vi tenker grønt, vi tenker kunnskapsdeling, og vi tenker gratis moro for folk i alle aldre. Vi åpner dørene for alle som vil komme og dele det de kan – så får vi se hva Fana har å by på!

Nesttun Unge Strykere åpner lørdagen med litt musikk. Etterpå kan du delta på foredrag med Sigurd Hverven og familieforestilling med Anna Fiske. Denne gangen blir vi med Anna ut i skogen, og skogens ro blir det lite av, for enhjørningen lager rabalder, og noen sager ned greinen uglen sitter på! Du får også høre Kari Øvsthus og Dagfinn Aug. Hole snakke om den fantastiske Hordnesskogen, og kanskje du også vil sette deg ned ved verkstedbordet og lage ting av skogmaterialer? Hele dagen vil du også kunne oppleve en utstilling med fotografier fra Hordnesskogen (foto: Dagfinn Aug. Hole).

Alt er gratis og åpent for alle!

Detaljert program:
kl. 10.00: Åpning ved Nesttun Unge Strykere
kl. 11.00: Sigurd Hverven holder foredrag om naturfilosofi
kl. 12.00: Familieverksted i biblioteket (landart/skogskunst med Solveig Sumire Sandvik)
kl. 13.00: Familielørdag med Anna Fiske
kl. 14.00: Kari Øvsthus og Dagfinn Aug. Hole om Hordnesskogen

Har du noe du har lyst til å lære fra deg? Vil du være med å arrangere?
Ta kontakt med biblioteket, eller send en e-post til fun@funpalaces.no