Glemt passord?   Registrer deg her.
av Pia Møller Johansen sist endret 2019-10-09T11:07:14+02:00
Fana og Sletten/Landås bibliotek markerer Internasjonal spilluke 2019. På biblioteket kan du spille spill av ulike slag, både på brett og storskjerm, eller delta på turneringer og konkurranser.
Mandag 4. november 18:00
Fana bibliotek
I dag, mandag 4. november, blir det opprekksfest og storskjermspilling!

Vi inviterer deg* som har mislykkede, uferdige eller andre strikkeprosjekter på lur, til en kveld der spill, strikk og samarbeid er i fokus.

Unravel Two er et stemningsfullt spill der du styrer garnmennesker (Yarnies) gjennom eventyrlige landskap. Du løser gåter for å komme deg videre i spillet, og i samarbeidsmodus (som vi skal spille i) er man avhengig av hverandre for å klare de mange utfordringene spillet har å by på.

Velkommen!

*Du behøver ikke kunne strikke eller spille for å være med. Det holder at du er litt nysgjerrig på enten strikking eller spilling, eller bare har lyst til å henge!