av Marius Gustavsen Paulsen sist endret 2023-01-16T11:31:17+01:00
Klør det i hagefingrene? Har du lyst å dyrke i potter, pallekarm eller kjøkkenhagen? Kom på Fana bibliotek og la Bybonden hjelpe deg med hageplanlegging.
Tirsdag 21. februar 17:30
Fana bibliotek, salen

Siri Hagen
Bybonden kommer til Fana bibliotek for å snakke om hva vi liker å spise, enkle sorter å lykkes med, og når de ulike sortene modnes (unngå at alt blir modent mens du er på sommerferie!) Bybonden kommer også med tips til ferievanning, jord og gjødsling, skadegjørere i hage og balkong og hva man kan gjøre med det.

Gratis.
Ingen påmelding.
Velkommen!

For mer informasjon vedrørende Bybonden: Bybonden i Bergen