Glemt passord?   Registrer deg her.
av Karen Rosenstock sist endret 2019-08-05T14:52:04+02:00
De fortapte spillemenn går i dagens lunsj på slang i Olav H. Hauges diktarhage. Med stor respekt forsyner dei seg frå såmannen, spåmannen og vismannen sine litterære frukter.
Onsdag 27. november 13:00
Fana bibliotek

Mange har tonesett dei fine dikta eller bora i den andre mannen, men De fortapte spillemenn har gjort det på sin særeigne måte ved å la seg inspirera av ein aforisme i dagboka frå 10. januar 1977:

«Ein setning skal vera eit stup frå eit springbrett. Hovudet fyre. Flott boge. Kald dukk, ikkje mykje sprut! Men du må koma uppatt». Vevd saman med det beste frå populærmusikken blir tekstane løfta fram i lyset på ein våg du ikkje visste om.