av Therese Pedersen sist endret 2021-03-02T10:08:44+02:00
Hvor ofte har du ikke kjent på følelsen av at det finnes bøker som du burde ha lest? Frykt ikke! Drangsholt og Eide har løsningen for deg som ikke har tid til å pløye gjennom klassikerne på egenhånd.
Onsdag 26. mai 14:00
Fana bibliotek

Janne Stigen Drangsholt (Ingrid Winter-bøkene) har i lengre tid laget podkasten Kjente bøker på 4 minutter for NRK med stor suksess. Nå har hun slått seg sammen med tegneren Therese G. Eide (Intet nytt fra hjemmefronten), og resultatet er en morsom, lettfattelig og overraskende nyttig innføring i 66 klassikere hentet fra hele litteraturhistorien. Homer og Astrid Lindgren, Shakespeare og Knausgård, Wolf og Mantel, gammel og ny og høy og lav: alle er representert og tilgjengeliggjort på beste vis.

Janne Stigen Drangsholt er forfatter og litteraturviter og har skrevet romanene om Ingrid Winter, siste bok var Winterkrigen. Therese G. Eide står bak Intet nytt fra hjemmefronten, en selvbiografisk tegneserie om livet som småbarnsmor. Hun er frilans illustratør med base i Bergen. Våren 2019 kom sakprosaboken Feltnotater fra småbarnslivet.

PÅMELDING HER: https://bergenkommune.pameldingssystem.no/knausgardtilshakespeare

På grunn av koronasituasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere på bibliotekets arrangement registreres med kontaktinfo. Det er mulig å legge til flere deltagere under "Legg til flere", men en voksen ansvarlig deltager må registrere navn, e-post og telefonnummer.
Skriv gjerne inn en melding om hvem som er i samme husstand, da kan vi plassere dere sammen!

NB: Begrenset antall plasser. Antall tilgjengelige plasser kan endre seg i takt med koronasituasjonen.

Arrangementet er kun for innbyggere i Bergen kommune.

Litterær lunsj med Drangsholt og Eide - Fra Shakespeare til Knausgård

• Onsdag 26. mai
  • Fana bibliotek

Arrangementet er kun for innbyggere i Bergen kommune.