Glemt passord?   Registrer deg her.
av Therese Pedersen sist endret 2020-09-11T15:40:40+02:00
De fortapte spillemenn går i dagens lunsj på slang i Olav H. Hauges diktarhage.
Onsdag 18. november 13:00
Fana bibliotek

På grunn av Korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere på bibliotekets arrangement være påmeldt.

De fortapte spillemenn går i dagens lunsj på slang i Olav H. Hauges diktarhage. Med stor respekt forsyner dei seg frå såmannen, spåmannen og vismannen sine litterære frukter. Mange har tonesett dei fine dikta eller bora i den andre mannen, men De fortapte spillemenn har gjort det på sin særeigne måte ved å la seg inspirera av ein aforisme i dagboka frå 10. januar 1977: «Ein setning skal vera eit stup frå eit springbrett. Hovudet fyre. Flott boge. Kald dukk, ikkje mykje sprut! Men du må koma uppatt».

Vevd saman med det beste frå populærmusikken blir tekstane løfta fram i lyset på ein våg du ikkje visste om.

Et begrenset antall plasser.

Musikalsk lunsj med De fortapte spillemenn + PIA

De fortapte spillemenn går i dagens lunsj på slang i Olav H. Hauges diktarhage.

• Onsdag 18. november
  • Fana bibliotek

Et begrenset antall plasser.