Glemt passord?   Registrer deg her.
av Therese Pedersen sist endret 2020-09-11T10:31:56+02:00
Bibliotekarene presenterer egne favoritter blant bibliotekets nyere bøker.
Torsdag 12. november 13:00
Fana bibliotek

På grunn av krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere på bibliotekets arrangement være påmeldt.

Påmelding her

Vi inviterer til litterær julelunsj der bibliotekarene presenterer egne favoritter blant bibliotekets nyere bøker. Menyen inneholder mange godsaker som kan inspirere deg til lesing i julen. Velkommen til et annerledes og stressfritt julearrangement!

NB: Et begrenset antall plasser.

Nordisk litteraturuke - Litterær julelunsj

Bibliotekarene presenterer egne favoritter blant bibliotekets nyere bøker.

• Torsdag 12. november
  • Fana bibliotek

Påmelding her

NB: Et begrenset antall plasser.