av Therese Pedersen sist endret 2020-11-06T16:04:08+01:00
Torsdag 12. november 16:00
Fana bibliotek

Hva er tariff? Hvilke rettigheter har en arbeidstaker? Hva er frontfagmodellen? Hvordan organiseres arbeidslivet?

Denne ettermiddagen får du servert det du burde vite som skattebetalende lønnsmottaker.

Espen Nordvik fra Unionen Fagforening i Fellesforbundet kommer til biblioteket for å fortelle deg om det du ikke lærte godt nok på skolen; hvordan arbeidslivet fungerer i dette landet.

Det blir mulighet til å stille spørsmål.

AVLYST - Sånt du burde vite om arbeidslivet

• Torsdag 12. november
  • Fana bibliotek

Det blir mulighet til å stille spørsmål.