av Marius Gustavsen Paulsen sist endret 2023-02-02T16:20:12+01:00
Liker du å lese bøker og snakke med andre om det du har lest? Biblioteket inviterer til en åpen og gratis lesesirkel med fokus på skeive litterære stemmer.
Mandag 26. juni 19:15
Fana bibliotek, salen
Vi leser og snakker om bøker som, på ulike måter, handler om det å være skeiv. Det er gratis å delta, og åpent for alle interesserte.
Lån med deg boken fra Bergen offentlige bibliotek i dag og gjør deg klar for en diskusjon og hyggelig samvær med andre litteraturinteresserte.
Bare møt opp på biblioteket nede i salen vår.

Velkommen!

Femte og siste bok ut er: Oranges are not the only fruit av Winterson
"Ikke bare appelsiner" er en roman fra et strengt religiøst miljø. Den unge Jeanette vokser opp i en liten by i Nord-England. Moren er dypt religiøs og ønsker at datteren skal bli misjonær. Skolen er et sted hvor synden florerer, og således et av mange steder Jeanette bør holde seg langt unna. Men Jeanettes isolerte tilværelse får en brå slutt da myndighetene pålegger moren å sende henne på skolen. På skolen blir det tydelig at Jeanette ikke er som de øvrige tenåringene. Hun bærer tydelig preg av sin religiøse bakgrunn, og hun blir lett et offer for bemerkninger og sladder. I tillegg forelsker hun seg i en jente.

Finn et ledig eksemplar her, eller ta kontakt med Marius på Fana Bibliotek.

Skeiv lesesirkel: Jeanette Winterson

• Mandag 26. juni
  • Fana bibliotek, salen
Bare møt opp på biblioteket nede i salen vår.

Velkommen!

Femte og siste bok ut er: Oranges are not the only fruit av Winterson

Finn et ledig eksemplar her, eller ta kontakt med Marius på Fana Bibliotek.