av Marius Gustavsen Paulsen sist endret 2023-02-02T16:22:56+01:00
Liker du å lese bøker og snakke med andre om det du har lest? Biblioteket inviterer til en åpen og gratis lesesirkel med fokus på skeive litterære stemmer.
Mandag 24. april 19:15
Fana bibliotek, salen
Vi leser og snakker om bøker som, på ulike måter, handler om det å være skeiv. Det er gratis å delta, og åpent for alle interesserte.
Lån med deg boken fra Bergen offentlige bibliotek i dag og gjør deg klar for en diskusjon og hyggelig samvær med andre litteraturinteresserte.
Bare møt opp på biblioteket nede i salen vår.

Velkommen!

Tredje bok ut er: Skatten og Tyven av Erik Eikehaug.
Vetle er sønn av en enormt suksessrik forfatter, og som sin bror Fartein forsøker han å følge i farens fotspor. Det går ikke alltid som det skal, først og fremst fordi dette som kalles Livet stadig kommer i veien. Livet, og jakten på kjærligheten og en mann Vetle kan kalle sin?

Skatten og Tyven er beretningen om Vetle, om Bjørnehiet og homoblokka, om et gjennombrudd og et jævla comeback.
Og om spørsmålet: Hva foretrekker du? Å pule eller le? Svar fort.

«Drivende god roman om kjærlighet og familierelasjoner …»
Regine Stokstad, Dagens Næringsliv

Finn et ledig eksemplar her, eller ta kontakt med Marius på Fana Bibliotek.

Resterende datoer for Skeiv lesesirkel blir:
29. Mai - Picture of Dorian Gray av Wilde
26. Juni - Oranges are not the only fruit av Winterson

For andre henvendelser: Kontakt

Skeiv lesesirkel: Erik Eikehaug

• Mandag 24. april
  • Fana bibliotek, salen
Bare møt opp på biblioteket nede i salen vår.

Velkommen!

Tredje bok ut er: Skatten og Tyven av Erik Eikehaug.

Og om spørsmålet: Hva foretrekker du? Å pule eller le? Svar fort.

«Drivende god roman om kjærlighet og familierelasjoner …»
Regine Stokstad, Dagens Næringsliv

Finn et ledig eksemplar her, eller ta kontakt med Marius på Fana Bibliotek.

Resterende datoer for Skeiv lesesirkel blir:
29. Mai - Picture of Dorian Gray av Wilde
26. Juni - Oranges are not the only fruit av Winterson