av Marius Gustavsen Paulsen sist endret 2023-01-30T13:30:08+01:00
Mandag 29. mai 19:15
Fana bibliotek, salen
Liker du å lese bøker og snakke med andre om det du har lest? Biblioteket inviterer til en åpen og gratis lesesirkel med fokus på skeive litterære stemmer. Vi leser og snakker om bøker som, på ulike måter, handler om det å være skeiv. Det er gratis å delta, og åpent for alle interesserte.
Lån med deg boken fra Bergen offentlige bibliotek i dag og gjør deg klar for en diskusjon og hyggelig samvær med andre litteraturinteresserte.
Bare møt opp på biblioteket nede i salen vår.
Velkommen!

Fjerde bok ut er klassikeren: The picture of Dorian Gray

I boken møter man den vakre og velstående Dorian Gray som får sine perverterte ønsker oppfylt gjennom den mefistolignende lord Henry som tar ham med til depraverte omgivelser med amorøse eskapader. Alle i Dorians nærhet rammes av ulykke og fornedrelse, mens han selv forblir uberørt av sine utsvevelser. Utskeielsene hans setter merker på det portrettet som er blitt malt av ham, mens han selv forblir like inntagende, ung og vakker. Boken uttrykker forfatterens egen legning, hans lengsel etter skjønnhet og glede, men i samtiden ble boken stemplet som dekadent og umoralsk.

Siste dato for Skeiv lesesirkel blir:
26. Juni: Oranges are not the only fruit av Jeanette Winterson

Skeiv lesesirkel: Oscar Wilde

• Mandag 29. mai
  • Fana bibliotek, salen
Bare møt opp på biblioteket nede i salen vår.
Velkommen!

Fjerde bok ut er klassikeren: The picture of Dorian Gray

Siste dato for Skeiv lesesirkel blir:
26. Juni: Oranges are not the only fruit av Jeanette Winterson