av Marius Gustavsen Paulsen sist endret 2023-01-10T15:14:24+01:00
Har du lyst å lære deg å sy eller børste støv av gamle ferdigheter?
Tirsdag 7. februar 18:00
Fana bibliotek, salen

Siri Hagen

Oppdatering sykurset:

10. januar: Sykurset er fulltegnet - meld deg gjerne på for å stå på venteliste og for å motta informasjon om neste sykurs.

Fana bibliotek arrangerer sykurs med Judit Forthun tirsdag 7. februar kl. 18.00-20.00. Her får du opplæring i symaskinens ulike funksjoner og gjennomgang av det grunnleggende du bør kunne for å bruke en symaskin. Det er ikke nødvendig med noen forkunnskaper.

Biblioteket har fokus på gjenbruk og redesign. Vi har tekstiler, maskiner og utstyr som trengs for å delta på kurset. Alt du trenger å gjøre er å melde deg på med navn og nummer til siri.hagen@bergen.kommune.no eller i skranken på biblioteket. Vi sender bekreftelse på e-post/sms til dem som får plass.

Fra 15 år og oppover.

10 plasser.

For andre henvendsler: Kontakt

Sykurs: Bli kjent med symaskinen (OBS: Fullbooket per dags dato: 10. Januar)

Har du lyst å lære deg å sy eller børste støv av gamle ferdigheter?

• Tirsdag 7. februar
  • Fana bibliotek, salen