Glemt passord?   Registrer deg her.
av Pia Møller Johansen sist endret 2019-01-10T13:26:48+00:00
Hvor godt kjenner du egentlig skogen?
Mandag 6. mai 19:00
Fana bibliotek

Pia Fjeld Møller Johansen
Reidar Müller har en doktorgrad i geologi og er tilknyttet Universitetet i Oslo som forsker.
Han er i tillegg journalist og har skrevet jevnlig om naturvitenskap i Aftenposten.

En dag bestemte han seg for å gå systematisk og helhjertet inn for å utforske skogen.
I boken Skogens historie blir vi med ut i skogen på leting etter kunnskap - for ikke å glemme ulv.
Gjennom boken er vi vitne til Müllers sterke fascinasjon for naturen - og hans stadig økende ulvesporingstrang.
Dette er en spenningsfylt bok for deg som vil løfte skogsturen til et høyere nivå.

I kveld kan du møte forfatteren på Fana bibliotek, der Müller blant annet vil snakke om da skogen stod tett
langs vestlandskysten, før den ble brent ned og fjernet, og hvordan Norge nå gror igjen.

Bilde av bokomslag hentet fra forlagets nettsider.