av admin sist endret 2024-06-05T17:38:22+02:00
En herlig forestilling om det snille trollet Uma som stadig glemmer ting. Varighet ca. 20 minutter. Forestillingen er for alle barn, og presenteres gjennom tegnspråk og kroppsspråk, uten stemmetolk.
Lørdag 15. juni 11:00
Fana bibliotek

Uma trenger hjelp fra barna for å huske eventyret sitt. Hele forestillingen spilles ut med kroppspråk og tegnspråk. Sammen med barna utforsker trollet Uma ulike håndformer og finner tegn som passer til dem. Gjennom samarbeidet hjelper barna til med å skape et nytt eventyr fylt med fantasi og magi. Forestillingen avsluttes med et eventyr på tegnspråk som de aldri vil glemme!

Denne forestillingen er støttet av Stiftelsen Dam gjennom prosjektet 'Barneteater på tegnspråk'.

Skuespiller: Aino Hakala
Prosjektleder: Megan Matovich-Noddeland