av Anne Wang-Andersen sist endret 2022-12-01T16:16:53+01:00
En fin gjeng leseglade jenter snakker bok, bok, bok innimellom andre ting. Nye medlemmer er velkomne.
Torsdag 8. desember 17:30
Fana bibliotek, Salen

I desember snakker vi om førjulsboka Stargate av Ingvild H. Rishøi. Forlaget skriver om boka:

"Ronja, faren og storesøsteren Melissa bor på Tøyen. Det nærmer seg jul. Faren har mistet enda en jobb. Derfor må Melissa ut og lempe juletrær, Ronja må selge kranser og nek, faren må på puben Stargate, og desember handler om våte votter, provisjon og øl. Men også om tre vise menn, en stjerne og en skog."

Velkommen til bokprat!

Ønsker du å vite mer om UNGlesesirkel er noe for deg, send gjerne epos.

UNG lesesirkel - Stargate - en julefortelling av Ingvild H. Rishøi

• Torsdag 8. desember
  • Fana bibliotek, Salen

Velkommen til bokprat!

Ønsker du å vite mer om UNGlesesirkel er noe for deg, send gjerne epos.