av Pia Møller Johansen sist endret 2021-03-04T14:02:11+02:00
Hei! Jeg heter Ingvild Riana og studerer Medie- og dokumentasjonsvitenskap ved UiT Norges Arktiske Universitet i Tromsø. I februar og mars har jeg vært så heldig å få praksisplass hos Fana og Årstad bydelsbibliotek i forbindelse med skriving av bacheloroppgave.
Mandag 22. mars 14:30
Fana bibliotek

Temaet jeg skal skrive om er spill i bibliotek, med utgangspunkt i brukermedvirkning, formidling og bibliotek som møtested.

Her er det snakk om dataspill og konsollspill. Jeg kommer til å gjennomføre aktiviteter i biblioteket rettet mot brukere, og ønsker å invitere brukerne til å bidra med deltagelse og innspill.

Har du interesse for eller tanker om spill i bibliotek eller ønsker å bidra? Ta kontakt via epost ist103@uit.no eller kom innom biblioteket for en hyggelig prat.

Ingvild Riana Stautland

Vil du spille dataspill med Ingvild? Henvend deg i skranken!

• Mandag 22. mars
  • Fana bibliotek