av Lasse Jørgensen sist endret 2023-01-17T10:13:52+01:00
For barn fra 4 til 10 år.
Lørdag 1. april 14:00
Fyllingsdalen bibliotek

Feisbukk er blitt den største og sterkaste bukken i heile Våtedalen. Ja, i heile verda! Geitene er heilt ville etter han, men han går berre og traskar for seg sjølv. Han bryr seg ikkje lenger om å stange med Smørbukk og dei andre bukkane. - Kva er det med deg? spør Smørbukk. - Veit ikkje! svarer Feisbukk. For Feisbukk byrjar å kjenne noko nytt inni seg. Så han går enda lenger vekk frå flokken. Han klatrar opp til toppen av Tindefjellet for han er nøydd til å passe på sola, vinden og regnet. Er han berre verdas største tullebukk, eller kan det vere noko anna som plagar Feisbukk?

Forelska i Feisbukk er ei forestilling bygd på bildeboka med samme navn, av Hans Sande og Per Dybvig.

Dramatisering: Ole Henrik Risøy Solheim & Hans Sande, sangtekster: Hans Sande, kostymedesign: Julie Keyers, skuespiller: Jakob Helgheim, skuespiller: Ole Henrik Risøy Solheim.

Følg hendelsen på Facebook her.

Barnelørdag: Forelska i Feisbukk - teater

For barn fra 4 til 10 år.

• Lørdag 1. april
  • Fyllingsdalen bibliotek

Følg hendelsen på Facebook her.