av Lasse Jørgensen sist endret 2024-02-08T11:47:10+01:00
Venterommet, Oasen senter

Henriette Sverre
5556 8500

På familielørdager i biblioteket skjer det alltid noe gøy for barnefamilier, som for eksempel lesestunder, verksted, og forestillinger.

Denne lørdagen har vi klar mange gode eksempler på dyr man kan lage ved å tegne rundt hånden.

Familielørdagene begynner som oftest kl. 13:00, og varer frem til kl. 15:00. Familielørdager tar sted på Venterommet på Oasen senter. Ta kontakt med oss i biblioteket hvis du lurer på hvor dette er.

Følg hendelsen på Facebook.

Familielørdag: tegne rundt hånden-dyr

Verksted for hele familien

• Lørdag 24. februar
  • Venterommet, Oasen senter

Følg hendelsen på Facebook.