av Arild Ness sist endret 2022-04-06T14:59:32+02:00
Sammen skal vi lese om politi, detektiver, privatetterforskere, patologer og andre som løser brutale drap og kriminalgåter.
Torsdag 21. april 17:00
Laksevåg bibliotek

Dette blir en uhøytidelig samling cirka en gang i måneden, hvor vi diskuterer en utvalgt bok. Biblioteket serverer kaffe eller te og noe å bite i.

Lesesirkelen ledes av Kjersti Egge.

Påmelding og hjelp til å låne lesesirkelens litteratur gjøres til kjersti.egge@bergen.kommune.no

DAGENS BOK

Mørket vet av Arnaldur Indriðason (2019; Bok 1 i serien Konrað-krim)

1001 forbrytelser - boksirkel for krimelskere på Laksevåg - OBS ny dato

• Torsdag 21. april
  • Laksevåg bibliotek

Lesesirkelen ledes av Kjersti Egge.

DAGENS BOK

Mørket vet av Arnaldur Indriðason (2019; Bok 1 i serien Konrað-krim)