av Arild Ness sist endret 2022-05-18T14:49:14+02:00
Sammen skal vi lese om politi, detektiver, privatetterforskere, patologer og andre som løser brutale drap og kriminalgåter.
Tirsdag 14. juni 17:00
Laksevåg bibliotek

Dette blir en uhøytidelig samling cirka en gang i måneden, hvor vi diskuterer en utvalgt bok. Biblioteket serverer kaffe eller te og noe å bite i.

Lesesirkelen ledes av Kjersti Egge.

Påmelding og hjelp til å låne lesesirkelens litteratur gjøres til kjersti.egge@bergen.kommune.no

DAGENS BOK

Uvigslet jord: kriminalroman av Agnes Lovise Matre (2019)

1001 forbrytelser - boksirkel for krimelskere på Laksevåg

• Tirsdag 14. juni
  • Laksevåg bibliotek

Lesesirkelen ledes av Kjersti Egge.

DAGENS BOK

Uvigslet jord: kriminalroman av Agnes Lovise Matre (2019)