av Arild Ness sist endret 2023-01-04T19:04:08+01:00
1001 forbrytelser er lesesirkelen for deg som elsker krim! Vi møtes cirka en gang i måneden for å diskutere en utvalgt bok. Biblioteket serverer kaffe eller te og noe å bite i.
Tirsdag 24. januar 17:00
Laksevåg bibliotek
Krim er er spenning, ledetråder og logikk. Krim er også søken om gjenopprettelse etter ugjerninger. Denne kvelden skal vi snakke om Seks historier (2017) av Matt Weslowski.

Boken kan du finne her:
Lydbok
Bok:

Ta kontakt med oss via kontaktskjema (velg låneforhold og Laksevåg bibliotek) dersom du ikke får tak i boken, så hjelper vi deg.

Lesesirkelen ledes av Kjersti Egge.

1001 forbrytelser - lesesirkel for krimelskere

• Tirsdag 24. januar
  • Laksevåg bibliotek

Boken kan du finne her:
Lydbok
Bok:

Lesesirkelen ledes av Kjersti Egge.