av Arild Ness sist endret 2023-01-16T11:37:19+01:00
1001 forbrytelser er lesesirkelen for deg som elsker krim! Vi møtes cirka en gang i måneden for å diskutere en utvalgt bok. Biblioteket serverer kaffe eller te og noe å bite i.
Tirsdag 28. mars 17:00
Laksevåg bibliotek
Krim er er spenning, ledetråder og logikk. Krim er også søken om gjenopprettelse etter ugjerninger.

Denne kvelden spiller vi Åsted:London. Et spill der vi befinner oss midt i et gjerningssted, hvor vi selv må samle bevis og finne sammenhenger.

Ta kontakt med oss via kontaktskjema (velg låneforhold og Laksevåg bibliotek) dersom du ikke får tak i boken, så hjelper vi deg.

Lesesirkelen ledes av Kjersti Egge.

1001 forbrytelser - lesesirkel for krimelskere

• Tirsdag 28. mars
  • Laksevåg bibliotek

Lesesirkelen ledes av Kjersti Egge.