av Silje Egge sist endret 2022-06-28T13:05:10+02:00
Velkommen til aktiv sommer på Laksevåg bibliotek! Hver onsdag i juli blir det gøye aktiviteter og kreative verksteder. Passer for barn fra 10 år og oppover.
Onsdag 13. juli 12:00
Laksevåg bibliotek
Er du nysgjerrig på 3D-printing og hva det kan brukes til? Eller har du alltid hatt lyst til å skrive ut noe i 3D? Da er dette verkstedet for deg!
Deltakerne får lære om hva 3D-printing er, de mange bruksområdene for 3D-printing, og får lage sitt eget 3D-design. Du kan velge mellom å lage et smykke, en medaljong, kjøleskapsmagnet eller en nøkkelring som skrives ut og kan hentes dagen etter. Ingen forkunnskaper kreves. Instruktører fra Bergen fellesverksted vil hjelpe til underveis.

Begrenset antall plasser.

Aktiv sommer på Laksevåg bibliotek: 3D-printing med Bergen Fellesverksted