av Silje Egge sist endret 2022-07-12T15:12:23+02:00
Velkommen til aktiv sommer på Laksevåg bibliotek! Hver onsdag i juli blir det gøye aktiviteter og kreative verksteder. Passer for barn fra 10 år og oppover.
Onsdag 27. juli 12:00
Laksevåg bibliotek
Lær graffiti med graffitikunstner Marie Doyenne! På verkstedet vil du lære hvordan å behandle en sprayboks og grunnleggende teknikker innenfor spraymaling. Alle som deltar får med seg en overraskelse hjem.

Verkstedet er for barn over 10 år, og passer for nybegynnere!

Vi åpner for drop-in ved ledige plasser.

Aktiv sommer på Laksevåg bibliotek: Graffitiverksted

• Onsdag 27. juli
  • Laksevåg bibliotek

Verkstedet er for barn over 10 år, og passer for nybegynnere!

Vi åpner for drop-in ved ledige plasser.