av Birgit Bjørgum sist endret 2022-10-08T10:02:18+01:00
Liker du håndarbeid og har lyst å lære noe nytt?
Onsdag 12. oktober 12:00
Laksevåg bibliotek

Onsdagen i høstferien kan du komme på biblioteket for å lære å brodere fine mønstre på klær! Dette er en super måte å fikse klær og andre tekstiler som har fått små hull eller flekker. Vi har alt utstyret som trengs for å komme i gang og bøker med mange forskjellige mønstre. Ta gjerne med et plagg eller noe annet som du har lyst (og lov til) å brodere på. Vi har handlenett som kan broderes på til deg som ikke finner noe hjemme.

Verkstedet er for deg over 10 år. Du trenger ikke ha erfaring med brodering fra før av.
Begrenset antall deltakere.

Påmelding: send e-post til laksevag@bergenbibliotek.no med navn, alder og telefonnummer. Du kan også melde deg på i skranken på biblioteket.
Vi sender bekreftelse på e-post til dem som får plass.

Lær å brodere på klær!

Liker du håndarbeid og har lyst å lære noe nytt?

• Onsdag 12. oktober
  • Laksevåg bibliotek

Begrenset antall deltakere.

Vi sender bekreftelse på e-post til dem som får plass.