av Silje Egge sist endret 2022-10-28T14:14:32+01:00
Vi gjentar suksessen fra i fjor og omgjør Laksevåg bibliotek til skrekkens bibliotek! 👻🧟‍♀️🧛🎃
Mandag 31. oktober 17:00
Laksevåg bibliotek

Skrekkens fyrstinne inviterer til storslått feiring av allehelgensaften, men den ondskapsfulle vampyren har andre planer. Det kan hende gjestene må hjelpe fyrstinnen for at kvelden skal bli suksess... Tør du å komme?
Vi tar imot publikum i fire puljer, klokken 17, 17.30, 18 og 18.30. Vi ønsker helst at barn kommer i følge med voksne. Dette arrangementet passer best for barn fra skolealder og oppover.
Meld dere på nå for en forferdelig aften på biblioteket!

PÅMELDING:

Skrekk og gru på biblioteket

• Mandag 31. oktober
  • Laksevåg bibliotek

Meld dere på nå for en forferdelig aften på biblioteket!

PÅMELDING: