av Silje Egge sist endret 2022-07-25T08:59:34+01:00
Bli med på en rekordkjapp, medrivende og morsom gjennomgang av kriminallitteraturen. Vi suser fra Sofokles’ Oedipus til Jo Nesbøs Harry Hole-serie. Det blir både latter og lærdom når Drangsholt forklarer og Eide illustrerer det hele med sin humoristiske strek.
Tirsdag 25. oktober 20:00
Laksevåg bibliotek

Janne Stigen Drangsholt er professor i engelsk litteratur og forfatter, og er best kjent for trilogien om Ingrid Winter. Therese G. Eide fanger effektivt essensen av hverdagslivet i stripeserien Intet nytt fra hjemmefronten, og har gitt ut flere tegneseriebøker. Drangsholt og Eide har også samarbeidet om boken Fra Shakespeare til Knausgård – 66 klassikere du naturligvis har lest.

Tirsdag kveld på Laksevåg er en arrangementsrekke etter stengetid og (barnas) leggetid. Laksevåg bibliotek inviterer forskjellige gjester og presenterer ulike tema på et utvalg tirsdagskvelder gjennom høsten 2022.

Tirsdag kveld på Laksevåg: Kræsjkurs i krim

• Tirsdag 25. oktober