av Silje Egge sist endret 2022-08-29T14:59:47+01:00
Kristian Hellesund er avdelingsleder ved Nygårdslien skole. I perioden 2001 til 2005 var han involvert i flere lokalaviser for Laksevåg bydel. Han har også skrevet bøkene “Årbok for Laksevåg 2002” og oppfølgeren “26 måneder”, som begge skildrer liv og hendelser i Laksevåg bydel i samme periode.
Tirsdag 30. august 20:00
Laksevåg bibliotek

Denne kvelden skal Kristian Hellesund dele litt av tankene rundt avisdrift i Laksevåg ved århundreskiftet. Her kommer det anekdoter rundt ulike avisoppslag og tanker rundt det å utgi avis i bydelen. Samtidig er dette nedslag i Laksevåg bydels nyere historie, og Hellesund kommer til å snakke om historiske linjer, begivenheter, personligheter, lag og organisasjoner i både Loddefjord og Laksevåg.

AVLYST! Tirsdag kveld på Laksevåg: Laksevåg sett fra lokalavisdesken

• Tirsdag 30. august